Welcome Well-Med

wellness_4
wellness_6
wellness_1
wellness_2
wellness_3
wellness_7

Ιατρικός Τουρισμός σε 5 βήματα

Ο ιατρικός τουρισμός είναι μια νέα συνεχώς αναπτυσσόμενη δραστηριότητα παγκοσμίως. Αναφέρεται στη μετάβαση εκτός και εντός συνόρων ανθρώπων που επιθυμούν να τους παραχθεί ιατρική φροντίδα που στοχεύει στην πρόληψη, διάγνωση και διατήρηση της υγείας τους. Απαιτεί σύνθεση, συνεργασία και κοινή προσπάθεια του επιχειρηματία τουρισμού και του ιατρού. Περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες μεταφοράς, ενημέρωσης, ξενάγησης, εστίασης και διαμονής των τουριστών υγείας σε επιλεγμένα ξενοδοχεία.

Η Welcome μέσα από μια ομάδα εξειδικευμένων ιατρών, προσφέρει τη δυνατότητα πρόληψης, διατήρησης και βελτίωσης της υγείας του ασθενούς ή του ενδιαφερόμενου, στις παρακάτω συγκεκριμένες κατηγορίες:

  • Οδοντιατρική υγεία
  • Γυναικολογικός έλεγχος
  • Εξωσωματική γονιμοποίηση
  • Προτάσεις αισθητικής (μεσοθεραπείες υαλουρονικού & κολλαγόνο, fillers, laser)

Καθώς η υγεία είναι πολύτιμο αγαθό, ως πρώτο βήμα, παρακαλούμε να συμπληρώσετε το προκαταρτικό ερωτηματολόγιο για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Δεύτερο βήμα, θα σας ζητήσουμε να συμπληρώσετε ένα ερωτηματολόγιο το οποίο θα αξιολογηθεί από ειδικό ιατρό, για να σας αποσταλεί το πρόγραμμα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Τρίτο βήμα, θα είναι η παραλαβή σας από το αεροδρόμιο και η τακτοποίησή σας στο ξενοδοχείο διαμονής, ενώ ο ειδικός ιατρός που αξιολόγησε το ερωτηματολόγιό σας, θα δώσει τις απαιτούμενες οδηγίες.

Τέταρτο βήμα, υπό την παρακολούθηση της ιατρικής ομάδας, θα γίνει η έναρξη της θεραπείας ή επέμβασης που έχετε επιλέξει. Η ιατρική ομάδα παραμένει κοντά σας για όλες τις ημέρες της διαμονής σας.

Πέμπτο βήμα, χαλάρωση και ενημέρωση από τον ειδικό ιατρό, ενώ θα σας προσφερθούν προτάσεις εκδρομών και ξεναγήσεις.